RRETH NESH

Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA) është një organizatë joqeveritare vendore e cila punën e saj e ka të bazuar në idenë e ngritjes së vlerave në shoqërinë tonë.

Rini & Sport

Departamenti për Rini dhe Sport operon pranë AKEA-s që në vitet e para të themelimit të saj. Misioni i tij është mbështetja dhe orientimi i brezave të rinj

Femrat

Komisioni i femrave ka synim ngritjen intelektuale, arsimore,edukuese dhe fetare te femres, posaqerisht te rejave. Qellimi i ketij komisioni eshte qe

Vetëm së bashku mundemi!

Aktivitetet me te reja

Lexo me shume

Te tjera

Kush eshte AKEA? – Video Dokumentar

Kush eshte Asociacioni per Kulture Edukim dhe Arsim –...

Artizanatet turke ne Prishtine

Në Qendrën Kulturore AKEA në Prishtinë, u hap kursi i...

ORIENTIMI NË KARRIERË

...

Lexo me shume
Download mp3